Fronturi pentru mobila Acrilice

Doar pentru cei ce iubesc mobila lucioasa, moderna

Exista mai multe modalitati prin care putem obtine o suprafata cu adevarat lucioasa, sclipitoare. Se poate aplica pe suprafata Mdf-ului folie lucioasa, vopsea dupa care lustrui sau un strat de acril.

Avantajul fronturilor acrilice este gradul ridicat de luciu si rezistenta mare la abraziune.

De asemenea putem mentiona ca suprafata se poate lustrui daca sunt multe zgarieturi. Oricat de rezistenta ar fi suprafata, de luciu mereu trebuie sa avem grija, ca nici o zgariatura sa nu strice aspectul frontului.

Daca totusi suntem nevoiti sa facem acest lucru, atunci toate fronturile necesita lustruite ca imaginea de ansamblu sa fie uniform de luminoasa si lucioasa.

Calitatea cantului este foarte important.

Sunt foarte multe produse pe piata, carora suprafata acrilica este acceptabila, dar canturile nu sunt aplicate corespunzator.

Prin urmare, frontul este urat lucrat, cantul nu are o imbinare omogena cu restul frontului. In unele cazuri cantul se poate detasa. Noi va oferim mai multe posibilitati de inchidere al canturilor: poate fi in aceeasi culoare cu frontul, dar poate fi si in alta culoare. In orice caz, vom obtine o suprafata omogena de inalta calitate.

V-a placut careva dintre produse?

Luati legatura cu noi!

Abonati-va la newsletter

Ca sa fiti primul care afla despre reduceri si noile produse!

Pin It on Pinterest

Share This