0730 608881 at-x@at-x.ro

Despre noi

At-x trecut si prezent…
Firma noastra a fost infiintata in anul 1995 si din acel moment motto-ul nostru a ramas ca suntem “la prima linie a frontului” in deservire a clientilor. Scopul nostru principal este ca fiecare produs sa fie stocat si astfel satisfacem nevoile clientilor pentru a putea obtine in timp util usile pentru mobilierul dorit.

Inalta calitate este garantata datorita partenerilor din Polonia si Italia, oferind o gama larga de modele si dimensiuni livrabile in orice punct al tarii.
Inca de la infiintarea firmei stam la dispozitia clientilor avand in vedere deservirea rapida si flexibila din stoc.

Despre produse
Datorita showroom-ului, portofoliului larg de produse chiar si in cazul unei intalniri personale stam la dispozitia clientilor iar deservirea se face in timp util. Firma noastra a luat in considerare nevoile clientilor si tendintele actuale in extinderea gamei de produse. Este acordata deosebita atentie colaboratorilor in formarea unui parteneriat bine definit.
Datorita bazei de aprovizionare stabila si furnizorilor de incredere, ne putem mandri de sutele de varietati de produse si miile de parteneri. Livrarile rapide si incarcarea continua a stocului se efectueaza  printr-un program de logistica bine pus la punct. Gama de produse At-x ofera o multitudine de culori si dimensiuni partenerilor: usi din lemn masiv si infoliate, accesorii, feronerii, corpuri de iluminat si manere.

Intotdeauna exista ceva nou…
Rezultatul extinderii firmei a ajuns si in Romania unde puteti gasi produsele noastre, care se bucura de un deosebit  succes in cadrul clientilor. Noutatea este ca ne-am propus sa cucerim alte tari, si anume Slovacia, unde speram ca vom avea asemenea succes.

Noutatile continua cu promotii si actualizari pentru clientii existenti si potentiali!

Catalog At-x modele noi

Catalog de produse simplificat 2019 ( format pdf )

Abonare la Newsletter

Cei care se aboneaza la newsletter vor primi sfaturi in constructia mobilierului, vor fi informati despre produsele noi si despre usile At-x

*
*
*
Tip vizitator:
persoana fizica
tamplar
studio de bucatarie
revanzator, comerciant
designer

Catalog At-x 2019 (e-catalog)

Voteaza

Care gama din lemn masiv va place?

Rezultate

Loading ... Loading ...