0730 608881 at-x@at-x.ro

Termeni si conditii

Toate drepturile asupra site-ului at-x.hu aparţin lui at-x.hu. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului at-x.hu este posibilă numai cu acordul prealabil scris al at-x.hu.

Date generale
In aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare ale site-ului at-x.hu care reprezinta in text proprietarii de drept ai marcii At-x. Aceste conditii se aplica oricarei persoane (numita in continuare VIZITATOR) care viziteaza/acceseaza acest site, fie ca este un vizitator anonim sau un membru inregistrat (denumit in continuare MEMBRU).

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga VIZITATORUL/MEMBRUL sa inceteze vizitarea SITE-ului, si a servicilor oferite de acesta. Prin SERVICII se inteleg toate serviciile informationale (articole, poze, newslettere, forum etc.) cat si alte servicii care pot fi gasite pe SITE. Accesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute in aceasta pagina.

Reguli de securitate:

Nu sunt permise:
•    incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul informativ acestui site (nu se incadreaza aici mesajele publicate pe forum in calitate de MEMBRU)
•    copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau in varianta printata, a materialelor si informatiilor existente pe acest SITE;
•    incercarea de modificare, stergere, a informatiilor publicate prin eventuala accesare a unei vulnerabilitati ale platformei tehnice
•    incercarea de a accesa date personale ale unui MEMBRU al SITE-ului
•    incercarea de a disturba functionarea corespunzatoara a serverelor prin metode de gen hacking
•    folosirea adreselor de mail publicate pe site in scopul de SPAMING sau alte scopuri fara a avea acordul At-x sau a proprietarilor acestor adrese
•    folosirea numelui At-x si precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul SITE-uli in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si At-x (confuzie voita).

Despre protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, At-x va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de VIZITATORI si MEMBRI.

Datele personale sunt furnizate de catre MEMBRII in momentul crearii unui cont pe Site. Datele personale furnizate de catre MEMBRII si VIZITATORI pot fi prelucrate de At-x in scopul oferirii in conditii optime a servicilor sale. Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, VIZITATORII si MEMBRII au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea acestor date. In afara de datele trimise de catre MEMBRII si VIZITATORI, server-ele SITE-ului colecteaza automat anumite date de identificare non-personale, cum ar fi adresa de IP a calculatorului de la care este accesat SITE-ul, adresa de unde veniti catre site, etc. Toate aceste date pot fi folosite de catre At-x petru a imbunatatii sevicile oferite.

Modificarea conditiilor de utilizare sau a serviciilor oferite de At-x
At-x isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, sau a conditiilor de utilizare, cu sau fara o notificare prealabila. De asemenea At-x poate intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate servicile oferite fara o notificare in prealabil. ZIUA poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Nota finala
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. At-x poate investiga faptele care implica asemenea incalcari, si daca considera necesar, va merge pana la a actiona in justitie persoanele care nu respecta aceste conditii de utilizare. Dupa caz, At-x poate coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari. Fiecare VIZITATOR este de acord ca, la cererea At-x, sa exonereze de raspundere At-x pentru orice actiuni judiciare sau extra judiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre VIZITATORUL respectiv a clauzelor cuprinse in conditiile de utilizare si in regulamentul forumului.
Orice situatie neprecizata in acest acord de utilizare necesita consultarea si acordul prealabil al At-x.

Navi­ghea­za (meniu)

Catalog At-x 2019 (e-catalog)

Abonare la Newsletter

Cei care se aboneaza la newsletter vor primi sfaturi in constructia mobilierului, vor fi informati despre produsele noi si despre usile At-x

*
*
*
Tip vizitator:
persoana fizica
tamplar
studio de bucatarie
revanzator, comerciant
designer

Catalog de produse simplificat 2019 ( format pdf )

Voteaza

Care gama din lemn masiv va place?

Rezultate

Loading ... Loading ...